POLITIKA KOLAČIĆA

POLITIKA KOLAČIĆA

Legrand d.o.o. koristi na svojim web stranicama kolačiće. To su male datoteke koje prenosimo na Vaš uređaj. Na taj način možemo prepoznati Vaš uređaj kada se pomoću njega vratite na našu web stranicu, što Vam omogućuje bolje upravljanje i upotrebu web stranice.

NADZOR KOLAČIĆA

Prilikom prvog posjeta našoj web stranici, molimo vas da koristite banner na početnoj stranici kako biste omogućili korištenje kolačića. Ako dopustite upotrebu kolačića, kliknite gumb "Slažem se". Ako ne dopustite kolačiće, kliknite gumb "Ne slažem se". To ćemo staviti u postavke za Vaš sljedeći posjet. Pod uvjetima propisanim odgovarajućim zakonom, kolačiće koji su neophodni za rad naše stranice (tzv tehničke kolačiće), koristimo bez obzira na pristanak. U slučaju potpunog isključivanja kolačića, neke funkcije na web stranici možda neće funkcionirati na Vašem uređaju.

U bilo kojem trenutku možete promijeniti postavke upotrebe kolačića. Kolačiće možete ukloniti ili onemogućiti putem konfiguracije ili postavki u web pregledniku. Način uklanjanja varira između preglednika, dakle, odnosi se na specifični web preglednik, za što morate konzultirati se s odjeljkom pomoći u Vašem pregledniku. Imajte na umu da u slučaju potpuno isključivanja kolačića, neke funkcije na web stranici možda neće funkcionirati na Vašem uređaju.

VRSTE KOLAČIĆA KOJE UPOTREBLJAVAMO

Ime kolačića Namjena kolačića Vrijeme trajanja kolačića Vrsta
fe_typo_user Številka seje Za vrijeme trajanja posjete Identifikator korisničke posjete
PHPSESSID Tehnički parametar Za vrijeme trajanja posjete Tehnički parametar
Xiti Brojač prometa 13 mjeseci Identifikator korisničke posjete

 

Kontaktirajte nas na legrand@legrand.ba s bilo kakvim pitanjima vezanim uz korištenje kolačića

2014 Legrand - Sva prava zadržana