Legrand Bosna i Hercegovina

Legrand u Republici Bosni i Hercegovini nudi kompletan asortiman elektroopreme od električnih utičnica i sklopki do složenih sustava za električnu i digitalnu infrastrukturu objekata.
Predstavništvo u Bosni i Herzegovini osnovano je 2007 godine. Predstavništvo zastupa robne marke Legrand, Bticino, Cablofil, Sarlam i Zucchini.
Naša misija je saslušati želje naših klijenata, razumjeti ih i odgovoriti im kvalitetnim rješenjem koje zadovoljava njihove specifične potrebe.
Snabdjevanje opremom koja zadovoljava tražene standarde, pružanje tehničkih savjeta, neprekidni programi obuka i prodajna podrška dio su onoga što nas čini pouzdanim partnerom.
Uspješno surađujemo sa distributerima električne opreme, investitorima, izvođačima, projektantima, arhitektima, električarima i krajnjim korisnicima.
Proaktivnost grupe Legrand privlači i izgrađuje partnerske odnose na obostrano zadovoljstvo i dobrobit, a primjena naših rješenja daje Vam sigurnost u projekt i stvara dugoročno povjerenje između Vas i Vaših klijenata.

Prijavom na trening, Legrand d.o.o. će upotrijebiti Vaše osobne podatke u svrhu organiziranja i održavanja treninga za koji ste se prijavili. Bez tih podataka ne možemo dogovoriti sudjelovanje na našem treningu.

2014 Legrand - Sva prava zadržana