Legrand Grupa

Legrand Grupa – svjetski lider u proizvodnji elektroopreme, nudi široku paletu kompletnih rješenja za električne i informacijske mreže.
Usmjerenost na elektrotehniku omogućuje Legrandu vodeću  poziciju u mnogim zemljama širom svijeta. Zahvaljujući obimnoj proizvodnji i velikim ulaganjima u istraživanja i razvoj novih tehnologija i materijala,  Legrand zauzima 19 % globalnog tržišta kada je riječ o opremi za električne instalacije i 15 % tržišta sustava razvođenja.
Sjedište kompanije nalazi se u Francuskoj. U pogonima Legrand Grupe, koja posjeduje više od 4.500 patenata za pronalaske, proizvodi se oko 190.000 proizvoda. Promet kompanije za 2013. godinu iznosio je 4,5 milijarde eura. Legrand broji preko 35.000 zaposlenih.
Legrandova ponuda je sveobuhvatna, prilagođena komercijalnom, industrijskom i stambenom tržištu, što nas preporučuje u više od 180 zemalja: kontrola i praćenje instalacija, sustavi razvođenja, energetika, VDI sustavi. Legrand nudi brojna rješenja za upravljenje rasvjetom, grijanjem, energijom, mrežama i pristupima u zgradama. Ponuda proizvoda broji preko 215.000 kataloških brojeva.

Za više detalja posetite www.legrand.com/EN/

Praćenje etičkog ponašanja zaposlenih jedna je od Legrandovih temeljnih vrijednosti, uz fokus na korisnika, razvoj i inovacije. Te su četiri vrijednosti u srcu identiteta Grupe i temelj su za dugoročni profitabilan razvoj.
Na temelju tih vrijednosti, Legrand se zalaže za sprječavanje korupcije i prijevara te pridržavanje pravila tržišnog natjecanja. 
Grupa je također organizirana kako bi se izbjegao sukob interesa i te spriječilo se pranje novca i financiranje terorizma. 
U tijeku je aktiviranje sustava upozorenja koji je dostupan svim dioničarima Grupe u slučaju problema koji uključuju računovodstvene i / ili financijske poslove, korupciju, kršenje prava tržišnog natjecanja, ozbiljnu štetu na okoliš ili sigurnost ljudi, neetičko ponašanje (diskriminacija i uznemiravanje ), zaštita podataka ili sukob interesa.

Više podataka možete pronaći na ovom linku:

https://www.legrand.com/en/our-responsibility/society/business-ethics

Prijavom na trening, Legrand d.o.o. će upotrijebiti Vaše osobne podatke u svrhu organiziranja i održavanja treninga za koji ste se prijavili. Bez tih podataka ne možemo dogovoriti sudjelovanje na našem treningu.

2014 Legrand - Sva prava zadržana